Snack snack snack

Shit att jag tar studenten om typ 40 dagar.. WTF? Har jag gått i hela gymnasiumet snart.. Minns fortfarande första dagen i ettan haha, då jag och linnea ville komma i samma klass men vi gjorde inte det och fick inte byta heller. Alla nya människor man träffat, allt man gått igenom. SKRATT GRÅT asså gud.
 
Och nu är jag här, jag har typ en depp period nu i april brukar ha det i Mars men det ville tydligen vara nu i april hahah, men det går la över. Men som de flesta vet som känner mig så är jag en riktig Övertänkare, jag tänker, jämt. Blir så avundsjuk på dom som bara rullar på med livet, bryr sig inte om bekymmer, det verkar så enkelt för speciellt killar att bara va liksom. Usch nä måste sluta tänka haha säger det jämt.. Jag tar åt mig så mycket av allt vafan stör mig på mig själv. Men nej jag ska försöka vara glad. Allt kan inte vara som förut, jag måste vända blad och blicka framåt helt enkelt, det blir som det blir inget man kan göra åt, bara att jag måste inse det.

Ni undrar säkert fan skriver hon om detta och jag har inte svar på detta hahah har inget och göra xD 

Men jag hatar och känna mig så ledsen och bortglömd, och att jag ofta ändrar ledsamheten till ilska för det känns bättre att vara arg än ledsen. Nej usch från och med nu ska jag skita i allt och vara glad. SKA FÖRSÖKA!!! bitch please