Dom där onda tankarna

Ni vet när man har ett mål? Ett mål som man så jäkla mycket vill uppnå, men så bara blir det fel någonstans, man får andra tankar, man gör inte som man själv sagt att man ska göra. Jag har gymmat i fem dagar nu (FEM DAGAR?) och jag har redan gått ner två kilo. Jag har ganska enkelt att gå ner i vikt och jag har ju lite erfarenheter hur jag ska göra det pga Anorexian, säger inte att jag har Anorexia nu. Jag ser mig som smal, men inte jättesmal att det börjar bli farligt. Men nånstans känns det skönt men det var inte riktigt det som va meningen med min träning att gå ner i vikt.  Men det sjuka är att på fem dagar ser man skillnad, det brukar ta veckor? Min skolsyster frågade till och med mig om jag åt igår. Ja klart jag gör det svarade jag men jag äter fan inte ofta men jag tänker inte på det. Har gått ner till 53 kilo och i somras vägde jag 60.  Jag ska ta mig ur detta men det är fan svårt när tankarna finns kvar ibland även fast man inte vill det och försöker intala sig själv att man SKA träna och bli stark och stor inte smal.
 
Men jag SKA kämpa för att gå upp, jag ska se resultat!
 
#1 - Anonym

Kämpa!

#2 - Eira Ljungberg

Fint att du är så ärlig och uppriktig, och jag tror att bara det - att du är medveten betyder att den starka, självsäkra delen av dig är större och den har redan övervunnit.

Vi driver en blogg om självförtroende och självkänsla och vi pratar bland annat om just vikt och kroppsideal.
Jag hoppas verkligen att du också förstår att din skönhet inte ligger i din storlek, den finns i dig som person.
Kram :)

#3 - emma

Enkelt och snabbt sätt att tjäna pengar hemifrån. Fungerar verkligen och går snabbt! http://Visitors2Cash.com/ref.php?refId=181216