Fredag

Hello! Heeelg nuuu ! Dock har jag helg varje dag eller aa jobbar ju hemmifrån. Men jobbar ej helger så de blir som helg! Om ni fattar haha.
 
Idag steg jag upp kl 9. För att åka in till globen för ett möte om min kanal osv gick bra! Var skönt att få prata med någon som kan om youtube liksom, få hjälp osv. Sen lite spontat träffade jag Stephi, vi har inte setts eller pratat på 1,5 år. Så vi lunchade! Var superkul att ses igen! Hon drog för ett tag sen och jag har vilat, är så trött? Har blivit en riktig sovare nu, tycker att gå upp klockan 9 är tidigt hahah. Men men.

Hoppas er dag varit bra!
 
Förra helgen, 
 
 
 

Sleep thight.

Godkväll, eller säger man godnatt 23:46 kanske? Haha.

Är precis hemkommen från bebe där vi dammade donken och kollade paradise hotel, usch vad det programmet kan göra mig frustrerad! På grund av mobbningen som pågår plus ''den stora pakten'' som dom kallar sig som hotar folk att de kommer bli hatade om de inte gör som de säger. Nä båda förra säsongen och denna säsong har jag suttit och varit arg de flesta avsnitten. Men men.
 
Imorgon ska jag upp vid 09.00 för frukostmöte ang youtube och mitt nätverk. Så måste sova nu så jag orkar upp!
 
Såg ni min nya serie idag på kanalen eller? Lite pinsamt av mig att jag inte hade kollat innan om någon hade gjort denna serie. Vipps så får jag en kommentar att en tjej som heter Vendela gjort denna serie. Hade inte så bra koll på hennes kanal så hade ingen aning, oups! Aja det var kul så länge det varade! Får komma på något annat skoj istället!
 
Nu ska jag kolla på SvenssonSvensson, standard kvällsyssla innan man somnar. Hoppas ni haft en fantastisk dag! Godnatt på er!!
 
Dagens middag.
 

Vila i frid Alexander Falk.

Jag kände inte dig, men tårar har fällts från mina kinder både igår och idag. Du verkade vara en sån positiv och härlig kille trots att du visste att tiden snart var inne. Hela sverige sörjer dig nu. Alla tankar går till dig, din familj och dina vänner. Vila i frid, nu behöver du inte lida längre. #fuckcancer
 
 

Produktiv dag

Haloj!!!!!
Nu har jag spelat in 2 stycken videos till kanalen, det kommer bli mycket skrivandes om min kanal här haha men den är mitt liv i princip. Min överlevnad!!! Nää skämt åsido. Men pengar är nice!! (inte bara pengar ok)
 
Sitter och svarar på mail nu och laddar upp en video! Uppe 18.30 som sagt som jag skrev i förra inlägget då.
Just nu känner jag att jag vill blogga hela tiden för det var sååå himla längesen så förvänta er många inlägg nu för tiden. 

Sen fuckar blogg.se så jag kan fan inte se statistiken hahah, aja det fixar sig säkert.
 
La upp denna idag på min instagram @pamlinjessica Men kan inte riktigt bestämma mig om den är fin eller inte, alltid jag som ångrar mina selfies hahah. Skönare att vara på en video istället.
 

Designa bloggen?

Usch vad svårt det är att designa bloggen här på blogg.se. Minns förr i tiden var det väldigt enkelt att designa men nu har dom krånglat till de. Så om någon är bra på design hör gärna av er till mig haha. Får bli denna design så länge, helt ok. 

Har just nu suttit och pillat med bloggen ett bra tag, även skrivit på min almenacka vad jag ska göra för sammarbeten och videos på min kanal så jag har ett schema, det är mycket skönare så man vet precis vad som händer. 
 
Ska snart fixa iordning mig och spela in en video, ska börja med en ny serie på min kanal. Vad det blir får ni veta ikväll 18.30 när videon släpps!!
 
Ha det bäst sålänge nu måste jag starta dagen haha...