Första doppet avklarat

Hello friendos! Hur är läget? NY vecka nya möjligheter, right?? 
 
Igår när jag kom hem handlade jag lite gottigheter, mötte upp Malin i trånkan och sen vidare för att hämta Linnea & Pernilla! Vi åkte till ett berg i skogås och åt subway och chips, godis redbull m.m! Så mysigt! Något jag älskar när det blir vår (eller sommar helst) är att sitta på ett berg med musik men mina vänner.  Är så tacksam att jag har mina vänner som valt att stanna kvar i mitt liv, och även dom nyfunna! Evigt tacksam!!!!
 
JAG BADADE ÄVEN IGÅR! Många kanske tycker det är sjukt men inte jag direkt, brukar ta första doppet i april så det var inte så chockerande!
 
Sen kom jag hem och kollade youtube och försökte sova, vilket var skiiit svårt?? Har alltid så svårt att somna just på söndagar, jag har ju inget jobb att gå till på måndagar så har inte söndagsångest men ändå så himla svårt att sova! Det resulterade i en trött Jessi imorse, men steg upp för att ta hunden på en promenad och sen la jag mig i sängen igen med avocado mackor, och här ligger jag fortfarande haha! Är så trött.. Vill ligga här hela dagen men måste svara på lite mail och sen planera videos och sammarbeten m.m! Många tror att youtube är ett slappt jobb men det är faktiskt mycket att göra!
 
Lite bilder från gårdagen med babes:
 

HELGEN

HALOJ! Trevlig söndag på er!
 
Hoppas ni mår bra! Igår var jag med bebbe på kvällen var mysigt att umgås med honom, har varit ute varje helg i stockholms nattliv nu typ 5 veckor i rad så va skönt med en mys-kväll med älsklingen!
 
Sen idag har vi haft mysfika i farsta och fick med mig två linnen hem. Jag älskar att ha linnen tror alla vet det vid detta laget, men älskar det ännu mer nu för man ser mina tauteringar. Jag älskar mina tatueringar, dom är så fräna! Nu är jag hemma och sitter lite vid datorn och uppdaterar youtubekollandet som jag missat under helgen! 
 
Försöker få kontakt med mina kompisar om dom vill ha en myskväll ikväll med lite gotta, men får se om jag får svar av någon!! HOPPAS NI HAR HAFT EN BRA HELG!
 
 

Pranka att man är gravid?

 
Hej folket! Idag la jag upp på min instagram att jag var gravid, samt la upp på youtube samma sak. Men det var ett skämt, första april idag ju! Men jag trodde inte jag skulle få så starka reaktioner som jag fick, att det var ett oacceptabelt skämt då jag måste tänka på de som inte kan få barn och försöker få barn. Jag tänkte verkligen inte att folk kunde ta illa upp.. Så jag ber hemskt mycket om ursäkt för det! Nu vet jag det till nästa gång och hoppas de som tar illa upp kan släppa det och förstå att jag ej menar något illa. Jag vet inte ens själv om jag kan få barn när jag väl vill ha det heller! 
 
Vad tycker ni om mitt prank?