Midsommar + helgen

Att ni fortfarande kikar in även fast uppdateringen suger ;) Men tänkte berätta lite om helgen och även midsommar. Jag firade midsommar på Ornö med massa folk. Mötte upp Moa och Stina innan och åkte till dalarö tilsammans med dom, sen tog vi färjan med andra vi stötte på och kom tillslut fram. Det var awesome dock var inte vädret så jätte bra frös typ ihjäl haha, vi sov över där men jag slapp sova i tält som tur var. Åkte hem ganska tidigt på morgonen vilket tog typ 2h att ta sig där i från haha. När jag kom hem käkade jag och Martin en fet kebabpizza. Kolla film och tog det bara allmänt lugnt liksom. Nu har jag precis kommit ur duschen och ska städa mitt grisiga rum, puss!
 

Hörde jag sommarlov?

Asså whuuut? hur gick allt så jävla fort? Vårterminen hann jag knappt blinka förns den var slut asså. Nu har jag bara ett år kvar i gymnasiumet och det känns lite konstigt, jag vill på ett sätt inte sluta. GIllar ändå skolan om man inte har massa plugg, man gör alltid nått och träffar vänner liksom. Får hoppas trean går lite långsammare än tvåan. Men igår hade vi avslutning som sagt, sen firade tjejerna med lite subway och på kvällen ägnade jag typ 3 timmar åt att plocka ut löshåret eftersom jag sätter in nytt på måndag :D Blev inget firande på kvällen som jag gjorde förra året men tror det blir antingen idag eller imorgon. Nu ska jag iaf börja fixa mig för att åka hem till Nathalie. Jag ska verkligen försöka att inte sitta inne detta sommarlov, då vet jag att jag bara kommer vara ledsen. Så om ni ser detta är det bara att umgås med mig under sommaren ;) 
 
Asså wtf att detta redan är ett år sen.. 

...

Gud vad dålig jag är på att uppdatera haha.. Men har inte haft blogglust alls har inte hunnit liksom. Men har hunnit umgås med vänner, martin, solat, solat ännu mer, njutit av sommaren helt enkelt. På måndag och under helgen kommer det hända en big change och jag är så exited för det alltså!! Längtar så mycket xD Jag tror att uppdateringen kommer va bättre nästa vecka och då är det även fucking sommarlov?? Whut. Aa det är sjukt