Nämen

Som ni kanske märkte med mitt inlägg igår var jag deppig och så men idag känns de faktiskt bättre. Det går verkligen upp och ner för mig.. Hela tiden, haha. Nej men i fredags var jag + 10 tjejer och käkade fridays för att fira Alice som fyllt 18! Sen drog vi ut på toxic, en klubb för de som inte vet haha. Var där ett tag och jag åkte hem vid två sen för jag tröttnade haha. Somnade inte förns 6 på morgonen sen pga anledningar. Ehm sen på lördagen var jag först i nacka med morsan och köpte nya Johnny Bulls, låga. Har höga också så det blir perfekt kan jag variera om jag ska ha höga eller låga i skolan ;) Sen lite senare på kvällskvisten åkte jag hem till Martin och var där tills idag. Vi gjorde väl inte så mycket käkade donken osv. Kom hem vid tre tror jag och åkte till drevan med morsan. Snart kommer farmor och plockar upp mig så ska jag hem till henne en stund. Vi hörs babes. 
 

Livet

Är fan nere just nu. Jag känner mig ensam även fast man har människor omkring sig. Ingen verkar vilja lyssna på mina problem förutom min faster. Jag har knappt någon jag kan prata med och vill lyssna på mig känns det som. Jag vill bara flytta här ifrån och börja om mitt liv fan vad skönt det skulle va, jag orkar inte må dåligt längre men det är svårt när man känner sig så jävla misslyckad. 
 
 

En vanlig dag

Och har varit ganska nere idag av lite anledningar så denna onsdag kan gärna vara slut. Kom inte hem förns fyra för min mentor drog ut på tiden.. Sen har vi även fått reda på att på fredagar slutar vi halv 4.. Serilst vårat nya schema suger rent ut sagt. Nu ska jag äta middag sen tagga idol lol.