Mys dag

Jag och Stephi fixade fika och drog ut till sjön och paddlade kanot. Åkte och hämtade Natta vid krokodilbadet och paddlade sen hem igen, det var mysigt men ganska jobbigt att paddla haha. Sen åkte vi iväg till maxi där vi köpte gottigheter. Därefter åkte vi hem till Stephi och lagade kyckling wok som satt finare än fisken. Sen blev det filmmys framför Mulan. Riktig myskväll. Sånt behövs ibland när man varit ute och festat nästan varje dag denna vecka. Nu har jag precis kommit hem och ska kolla på Andra Avenyn och bara ta det lugnt, är supertrött!
 

La fiesta

Heeeej! Förlåt för dålig bloggning men igår så jobbade jag fyra timmar med att sitta och räkna in människor som kom genom en dörr. Min syster hämtade upp mig när jag slutade och skjutsade mig till gudö. Mötte upp Melissa, Stephi, bella och någon snubbe så drog vi hem till Carl där det var fest. Var där en stund sen drog vi hem till Josef där det var lite folk, men klockan var typ 1 då och de flesta drog hem, så det var bara jag, Stephi, Oscar, Kevin och Josef kvar. Satt och snacka en stund och kolla på tv typ. Jag och Stephi drog hem till mig runt tre och käkade kvällsmat samt kollade på Andra Avenyn, jag snackade i tele en stund och somnade sen efter det. Idag ska vi iväg och paddla kanot med Natta. Åka runt vid drevan med picknik, supermys!
 
Det funkar inte att ladda upp bilder så ni får en gammal så länge!

Farsta

Sitter på ett cafe med min syster nu,jag har shoppat ett par ballerina eftersom mina andra gick sönder. Ska hemmåt snart och sen vidare med heron. Uppdaterar sen! PUSS

Ändrade planer

Ska upp nu, käka och sen vidare till Nacka för shopping med min syster. Hoppas jag hittar lite fina sommarkläder tills jag ska utomlands! Sen blir det att rulla vidare till Heron somsagt. Ingen vila idag heller! Så det ska va ;)
 

Saturday

Godmorgon! Vaknade nyss och ska ligga kvar ett tag till tror jag, sen käka frukost. Runt fem ska jag in mot Heron för jobb, slutar kl 22. Är väl hemma runt elva och får se om jag går ut eller inte somsagt. Har inte så mycket att skriva just nu eftersom det inte hänt något under ungefär 7timmar. Men vi hörs snart!