Update

Hej på er mina fina! Åkte till affärn förut med Moa och köpte munkar och muffins. Kom sen hem och la mig under täcket och kollade på film medans jag åt! Mysigt när det regnar så mycket som det gör, dock lite ensamt menmen! Tänkte visa bilder på shoppingen från idag nu, älskar kläderna hihi, vad tycks?
 
Inte bästa bilden menmen.. tröjan som ni ser är från Vero moda och shortsen från H&M :)

Hemma nu

Kom hem för en stund sen. Mötte somsagt upp Natta i centrum och vi satte oss ute med subway som för övrigt smakade finare än fisken! Sen fick jag också med mig ett par shorts för 50 kronor och en kofta, kan visa i nästa inlägg! Vi gick runt i centrum ett tag och åkte väl hem runt fyra tror jag det var. Vädret suger ju rent ut sagt nu har lagt mig i soffan med en filt samt filmtittande. Det funkar det med!
 

Morning

Godmorgon! Har precis kommit ur duschen nu och måste käka frukost och sen fixa mig för att möta upp Natta i centrum, har ite stressigt nu eftersom jag är ganska seg. Men vi hörs sen lovar!!
 

Update

Kom nyss in. Blev inge landet för mig idag för vädret var inte så bra somsagt, men ska åka dit på lördag är det bestämt nu. Men nu ska fixa lite mat till mig själv och sen kolla på någon bra film. I morgon ska jag möta upp Natta i centrum runt 12 för lunch och shopping. Ska bli trevligt har saknat henne! Hoppas verkligen min lön har kommit så jag kan shoppa, har hittat fina grejer på både gina och vero moda! Ser att statistiken har ökat också, wiie så glad att ni läser!!! Världsbäst. Hoppas ni haft en bra dag! Massvis med kramar till er!