So far away

Jag måste bli bättre på att kika in här oftare och uppdatera er mera men jag har lite svårt att komma på vad jag ska blogga om så om ni har några förslag är jag öppen för att ta emot dem. Det känns lite B och bara skriva om sin vardag men vet ju inte vad mer jag ska skriva om, förutom Anorexia då men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om det, förslag?!? 
 
Anyways, Stephi drog hem runt ett och då hoppade jag direkt in i duschen, var väldigt välbehövligt då jag kände mig väldigt ofräsch. Ehm sen har jag sminkat mig och skypat i typ tre timmar. Ska börja platta håret och välja outfit för ikväll vankas det festligheter återigen så det ska bli nice. Möter väl upp Stephi nångång antar jag innan vi rullar. Hoppas ni haft en bra lördag för min har fan varit rätt chill. Puss på er.
 

Yesterday

Ber om ursäkt att jag inte bloggade igårkväll utan bara la ut bilder men jag hade fullt upp i princip hela dagen. Jag var först i stan med tjejerna och firade Alice. Blev väl inte på den finaste restaurangen men det var tanken som räknades ;) Fick även med mig en till tubtopp hem från Bikbok, har nog ca 5 st såna nu i olika färger. På kvällen blev det bortamiddag och festligheter på det. Hade en kul kväll träffade folk jag inte sett på länge. Jag och Stephi rullade hem runt tre tror jag och somnade nästan direkt. Nu ligger hon och nanar medans jag bloggar!
 
Idag vet jag inte riktigt vad som händer ska nog bara ta det lugnt fast ikväll kanske det blir festligheter igen eller något annat trevligt, får se vad som erbjuds. Jag vill även påpeka att jag tagit ut löshåret för gått och det känns faktiskt ganska bra, vääääldigt ovant men jag vänjer mig nog.. Kände att jag ville ha en liten förändring! 
 

End of the week

 
Jäklar vad veckorna rullar på, fredag imorgon och jag inviger den med en sovmorgon, helt ok. Sen har man bara en lektion imorgon vilket jag också tackar för. Planerna är att efter skolan dra in till stan med tjejerna och därefter rulla vidare mot Nathalie där jag plus 7 tjejer till ska ha tjejkväll. Efter det får vi se om jag och Stephi rullar vidare mot partaj eller något liknande då vi är lite festsugna. Men jag kommer nog ha en toppenfredag behöver ha lite kul nu känner jag och inte ligga inne som en död sill.

Idag har det varit en riktigt slappdag för mig,  jag har för det mesta legat hemma i sängen och haft Zack och Cody maraton, ätit mat samt skypat lite. Tog även en välbehövlig dusch med lite skrubb samt bodylotion efter och nu kan jag inget annat än att känna mig superfräsch. Ska slå på en film nu och därefter nana. Godnatt!
 
P.S JAG SKA BÖRJA FOTA MERA TILL ER I PROMISE, BÖRJAR IMORGON.