HungerGames

Kollar på Hungergames nu och är grymt sugen på pizza haha jaja, vi åt ju somsagt tacos förut och det var gott så jag borde inte vara hungrig.. Haha. Men tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg såhär på kvällskvisten, puss!!
 

Dagen

Somnade inte förns vid 02:30 så var väldigt trött imorse när klockan ringde klockan 9, men käkade frukost sen drog jag och brudarna in till stan och körde laserdome :D Det var askul! Fast jag kom sist utav alla nästan hela tiden haha, blev skjuten vart jag än sprang. Man fick inte springa men jag gjorde det ändå och ramlade en gång till och med.. Redig krigare ;) Sen efter belönade vi oss med lite käk och nu är vi hemma hos Linnea och ska åka och kolla när hon har ridlektion. Efter det ska vi käka tacos, b&j och kolla film hela kvällen. Vara vakna nästan hela natten också haha, sovmorgon imorn :) Men vi höres, pussis!!
 

Förlåt...

Har inte bloggat på hela dagen, men har faktiskt haft fullt upp och internet på mobben är nästan slut så det går inte att blogga därifrån. Men gick upp vid 9 och fixade mig osv, sen drog jag in till stan med brudarna och vi shoppade. Sen drog vi hem till Linnea och fixade oss lite fina och drog till friday's, så sjukt god mat :D Love!! Sen drog vi vidare för bio, panormal activity 4. Trodde den skulle vara läskigare, men hoppade ändå till lite då och då haha. Nu kom vi nyss hem till Linnea och här stannar vi över natten. Imorgon blir det laserdome :D Lovar att uppdatera bättre imorgon! PUSS
 

Chill

Är hemma med brudarna nu och vi har bara chillat och ätit. Imorn ska vi till stan och shoppa och på kvällen blir det middag på restaurang och även bio, panormal activity 4. Så nice :D Håller på och spelar ett skitläskigt spel, ''slender'' heter det typ, haha. Pissar typ på mig!! ;) Men nu ska jag fortsätta spela. Hehe :D puss!!